2010-09-20
 18:59:22

Inte längre en gris! Bara en kär oviktig fis... I rymden.. Eller nåt...

Jag borde göra något slags inlägg nu. Det borde jag verkligen. Men jag har ett dilemma. Jag vet nämligen inte vad jag ska skriva!

Livet rullar på. Skolan går helt okej, förutom att det är mycket saker jag inte förstår. Livet är som vanligt, men jag är väldigt oerhört kär. Jag är kär i en ängel.

Men på senare tid har jag känt en underlig känsla inom mig, som jag aldrig känt förut. Jag kan vara hungrig, men jag vill ändå inte äta. Det finns ingenting i köket som lockar. Och ni som känner mig, vet att när jag är hungrig, är det bäst för allas skull om jag får i mig någonting att äta, snabbt. Men nu är det inte så. Jag har liksom tappat bort den där grisen inuti mig, som hela tiden ska ha mat. Jag trodde aldrig det skulle hända. Mat är ju glädje! Mat är livet! Mat är... lycka!

Men, vänta nu. "Mat är lycka"... Kan det vara så att jag inte behöver just den lyckan längre? Behöver inte mitt liv längre känna lycka genom mat? Nej. Nu är det någonting annat som fyller upp det där tomrummet, som gör mig lycklig; Kärleken.

Usch, vilket fån jag är...
2010-09-06
 14:15:24

Stinget, vart tog det vägen?

Herregud.

Jag tror jag nu slagit rekord i att vara dålig. Dålig på att skriva i bloggen. Det är nu mer än en månad sedan som jag skrev ett inlägg, och jag skäms över detta.
   Men efter att jag fick reda på att jag blev Chatterkrönikör har jag liksom varit rädd för att om jag skriver något riktigt bra, så kommer jag vilja använda det i Chatterspalten, men kan då inte göra det eftersom jag publicerat det i bloggen redan. 
   Fast, det är ju ganska patetiskt. Jag kan ju inte ta slut på ord. Jag kan ju inte vakna upp dagen innan krönikan ska vara inlämnad, helt oinspirerad utan någon idé på vad jag ska skriva om. Eller kan jag det? Kan jag ta slut på ord?

Hmm... Nä.

Jag får helt enkelt ta och skriva dåliga texter här på bloggen, så att jag inte VILL använda någon av dem i tidningen! :D

Fast, då blir ju bloggen dålig. Det verkar som att jag har ett litet dilemma här.

Jag kanske får ta och skriva ner varenda liten grej som jag blir inspirerad att skriva en text om, sätta in dem i en mapp, och när jag känner för att skriva någonting på bloggen så kan jag välja ett av de ämnena som jag vet att jag helst inte vill publicera en text om i tidningen.

Men Herre min je, vad jag ordbajsar. Jag har tappat stinget! ><