2011-01-10
 09:23:44

Tjejen med problem

Eftersom jag nu sitter i multimediasalen och väntar på att bli hunsad av läraren, kan jag lika gärna skriva någonting riktigt exhalterande här på bloggen.
Jag är så fruktansvärt trött på den här jävla vinterjäveln. Och ja, jag VET att jag klagar på den här förbannade årstiden vartenda jävla år, eftersom den har en oförmåga att återkomma så ofta. Men jag känner bara att jag inte kan leva mitt liv ordentligt om jag inte får vräka ur mig diverse svordomar och förbannelser om denna årstid från helvetet, så jag gör det än en gång.
Alltför många gånger har jag fått stå och skakat och huttrat i all förtvivlan på grund av en mycket grundläggande orsak till att jag avskyr vintern så mycket som jag gör - kylan. Sedan kom snön, vilket gör det hela ytterligare mer omöjligt att genomlida. Åh, jag ÄLSKAR verkligen att pulsa. Så MYSIGT! Sedan kommer plusgrader som medför slask, vilket medför plogbilar som inte får sätta ner skoporna ända ner i marken på grund av att budgeten är överskriden, vilket gör att det blir underbara istäcken överallt.
Åh Gud, jag... Nej. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Rösta även gärna på min syster i den här fototävlingen:
http://fototavling.idg.se/profil/emma-sjolin
(Klicka upp bilderna, betygsätt med så många stjärnor som möjligt, och klicka på gilla-knappen)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: