2009-11-12
 17:25:08

Vintern. Kul.

När mörker och kyla ligger kring vårt hus, då vill vi vänta på julen kring ett levande ljus.
Det är en textrad som jag tycker representerar vintern mycket bra. Mörker och kyla. Ska det vara en bra sak menar dom? Va? Det tycker definitivt inte jag iallafall. När det blir kallt behöver man ta på sig jättemycket kläder, vilket leder till förseningar till jobb och skola och svettningar om man tar en långpromenad i vintern.
När det blir mörkt får man det svårare att ta sig upp på morgonen vilket också kan leda till förseningar till jobb och skola för då har man lättare att försova sig. Dessutom blir dagarna kortare och man blir väldigt, väldigt trött. Det känns som att det inte ens hinner bli ljust efter att man har åkt till skolan på morgonen, för sen när man ska hem börjar det ju redan skymma.

Det enda som är positivt med vintern är julen. Det är den enda ljuspunkten i vintern. Det är mysigt, man får julklappar, man har glädjen att se andra bli glada när de får sina julklappar och man spenderar tid med familjen. Också är det relativt god mat. Men som sagt, det är det enda positiva i den här satans mörka och kalla årstiden, och det enda man gör på vintern innan julen kommer, det är att vänta på julen. Bara vänta, vänta och vänta. Och när snön faller blir man SÅ HIMLA GLAD för då tror man att snön stananr kvar på julen också, men det är just de där dagarna innan julen, när man klär julgranen och lägger paketen under den, som snön börjar smälta igen, och sen sitter man där på julafton. Utan snö. Sen någon dag efter julen passar det bra för snön att komma, men då försvinner den ju inte direkt, då bara ligger den där, blöt och kall och vit och trivs, medans vi människor får traska runt som Michelingubbar med skor med broddar på. Sen när den väl börjar smälta och man tänker att det finns hopp, så blir den slaskig och ÄNNU blötare och SKITJOBBIG och sen fryser slasket till is så då blir det totalt jävla livsfarligt att ens ta ett steg utanför huset. 

Jag förstår att de som åker skidor och skridskor gillar vintern, men det gör inte jag. Jag förbannar den.


Pingulin
PUBLICERAT: 2009-11-12, 18:34:40 | URL: http://imanindian.blogg.se/

Åeh, idis!

Jag håller med dig fullt ut.. Jag hatar denna förbannade vintern!

Men som du säger så är julen faktiskt rätt mysig, men dock föööör överskattad :(

Saknar dig din jävla tok <3


Moa
PUBLICERAT: 2009-11-13, 16:09:38 | URL: http://dodgravarn.blogg.se/

haha underbart ^^



Jag instämmer helt. Det enda bara är att det luktar gott ute på vintern.



Snygg slutkläm föresten ;)


Moa
PUBLICERAT: 2009-11-13, 16:10:32 | URL: http://dodgravarn.blogg.se/

... det enda bra skulle det stå, såklart.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: